Detall de vídeo

Empresa d’Efectes Especials EFE-X

Fanzivid
08/03/2012 00:21:24 | 22 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: De tu ventana  a la mía
Dirigida per: Paula Ortiz
Arriba a les cartelleres, “De tu ventana a la mía”, un nou film de factura espanyola que mostra el camí que el cinema espanyol ha de seguir, si vol que l'espectador vagi a veure les seves pel·lícules. Una proposta diferent i interessant pel poder visual que la seva directora impregna en cada pla, i que aconsegueix endinsar l'espectador a la tragèdia de les seves protagonistes.

-Estrena 02: John Carter
Dirigida per: Andrew Stanton
L'època en què s'estrenaven gran superproduccions en temporada d'estiu ja ha passat. Ara qualsevol moment sembla l'idoni per estrenar una pel.lícula amb gran pressupost. I això és el que passa amb l'última cinta de la Disney, “John Carter”, que amb una inversió de més de 250 milions de dolars, vol ser un nou intent per fer que anem en massa al cinema a veure molts efectes especials, explosions i salts impossibles.

-Estrena 03: Dictado
Dirigida per: Antonio Chavarrías
Després de cinc anys sense dirigir cap pel·lícula, el director català Antonio Chavarrías torna amb una nova producció, aquesta vegada endinsant-se al gènere del thriller psicològic. En ella Chavarrias ens proposa una història amb personatges víctimes d'un perill incert, però cada vegada més real i immediat.

-Estrena 04: Una aventura extraordinaria
Dirigida per: Ken Kwapis
Una aventura extraordinaria” és un bon exemple que una gran història no ho és tot perquè una pel.lícula sigui rodona. I és que l'actitud de Hollywood de relatar de forma superficial un fet real, porta a la decepció de gran part de l'audiència que esperava alguna cosa més. Això és el que passa amb aquest film: Compte amb un guió fluix, una direcció mediocre i uns personatges massa estereotipats.

-Clàssic: “Cronos”, 1992
Dirigida per Guillermo del Toro
L'any 1992 triomfava al Festival de Cinema de Sitges la pel·lícula "Cronos", opera prima del mexicà Guillermo del Toro. Una obra que revisava el terror gòtic a bressol del cinema fantàstic contemporani. A més permetia descobrir aquest cineasta mexicà, que estima les ambientacions tètriques, gòtiques i claustrofòbiques.

-Reportatge: Visitem l’empresa d’Efectes Especials “EFE-X”