Detall de vídeo

Exposició Pantalla Global al CCCB

Fanzivid
23/03/2012 00:22:12 | 21 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

"Extraterrestre" dirigida per: Nacho Vigalondo - Un dels directors més interessants del panorama cinematogràfic estatal és sense dubte Nacho Vigalondo. Després d'estar nominat als Oscar per "7:35" al millor curtmetratge, i d'inquietar-nos amb l'excel·lent "Los Cronocrímenes", torna amb una nova proposta on barreja la comèdia, el romanticisme, i certs tocs fantàstic.

"Todos los dias de mi vida" dirigida per: Michael Sucsy - Ens trobem davant una pel.lícula que pot semblar que tingui els suficients ingredients per ser una bona comèdia romàntica, d'aquelles que et fan somriure i patir, i per les que t'aferres amb més afecte a la teva parella en sortir del cinema. Però res és el que sembla. Ens trobem davant una història sense màgia, ni química entre els protagonistes, que un se n'oblida ràpidament després d'haver-la vist.

"Blancanieves" dirigida per: Tarsem Singh - Aquest any 2012 el conte de Blancaneus, ja sigui per motius d’atzar o per premeditació entre els estudis, tindrà 3 versions a la gran pantalla. Una espanyola i muda, amb Maribel Verdú com a protagonista, una altre versió més fosca i guerrera amb les actrius Kristen Stweart i Charlize Theron al capdavant, i la que ara s’estrena, que en clau de comèdia, vol oferir una nova visió del mític conte infantil.

"Tenemos que hablar de Kevin" dirigida per: Lynne Ramsay És un tòpic felicitar a les dones embarassades pel fill que esperen. Però en aquesta pel·lícula resulta tot un atreviment, i és que a “Tenemos que hablar de Kevin”, adaptació cinematogràfica de la novel.la homònima de Lionel Shriver, el naixement d'un fill esdevé una desgràcia per la mare.

Reportatge: Exposició Pantalla Global al CCCB