Detall de vídeo

Plataforma de descàrregues on line Filmin

Fanzivid
13/04/2012 00:24:58 | 81 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: Batteship
Dirigida per: Peter Berg
Quan Hollywood s’ha vist faltat d’idees, s’ha llençat a adaptar per la gran pantalla produccions d’altres àmbits de la cultura com llibres, obres de teatre, videojocs o còmics.  Però si hi havia un mercat que encara estava per explotar aquest era el dels jocs infantils. (POSAR CLIP CURT DE LA PELI. 5 SEGONS). La nina Barbie en va ser la precursora, amb les seves adaptacions llençades directament al mercat de DVD, però ha estat la multinacional de joguines Hasbro, la que n’ha vist una oportunitat real de fer negoci, adaptant jocs com G.I. Joe, Transformes, o la pel.lícula que ara s’estrena, Battleship, joc conegut aquí com “Hundir la flota”.

-Estrena 02: De Nicolas a Sarcozy
Dirigida per: Xavier Durringer
França, 6 de maig de 2007, segona volta de les eleccions presidencials. Mentre els francesos es disposen a votar, Nicolas Sarkozy, segur de la seva victòria, està trist i abatut a casa seva. Aquest intenta durant tot el dia posar-se en contacte amb la seva dona Cecilia, però no ho aconsegueix. Estem davant la història d'un home que guanya el poder i perd la seva dona.

-Estrena 03: Los infieles
Dirigida per: Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé, Alexandre Courtes, Jean Dujardin, Michel Hazanavicius, Eric Lartigau
Composta per sis curtmetratges, “Los Infieles” és una nova proposta cinematogràfica francesa dirigida per set directors diferents. El tema central en tots els casos, sempre és el mateix: la infidelitat. I els dos protagonistes, hauran d’intentar sortir airosos a cada infidelitat que se’ls hi planteja.

-Estrena 04: Madrid 1987
Dirigida per: David Trueba
Una de les assignatures pendents del cinema espanyol, és canviar els dubtosos mètodes comercials que es fan servir per promocionar una nova cinta. El cas de la nova pel·lícula de David Trueba, no n’és una excepció, i és que si un mira el tràiler li pot semblar una nova pel·lícula espanyola amb una actriu fent nus gratuïts a cada pla, i amb la sensació que hi haurà moltes escenes de sexe per escalfar al personal. Res més allunyat de la realitat.

-Clàssic: 20.000 Llegues de viatge Submarí(1954)
Dirigida per Richard Fleischer
L'escriptor francès Jules Verne va regalar-nos meravelloses històries que han estat una font d'inspiració continuada pel cinema des dels seus inicis, com ho va reflectir el pioner Georges Mèlies. Dècades més tard va arribar el torn de "20.000 llegües de viatge submarí".


-Reportatge: Plataforma de descàrregues on line Filmin

-Noticies: “Polseres vermelles” tindrà segona temporada
“Polseres Vermelles”, dirigida per Pau Freixas i amb guió d'Albert Espinosa, ha tingut una gran rebuda entre els espectadors catalans, i això ha motivat la decisió de la cadena de renovar-la i encarregar-ne més capítols per una segona temporada. És una sèrie que retrata, amb humor i tendresa, el dia a dia d'un grup de nens en un hospital infantil. A diferència d'altres sèries de ficció ambientades en un hospital, tot el protagonisme recau en els pacients, en aquest cas, cinc nois i una noia d'entre 10 i 15 anys que coincideixen al centre a causa de diverses malalties.

-“Montserrat TV” La nova televisió per Internet de la comunitat benedictina de Montserrat, Montserrat TV, va fer les emissions de prova la passada Setmana Santa, on es van poder seguir totes les celebracions litúrgiques celebrades a la Basílica de Santa Maria de Montserrat. Després d’aquest període de prova, està previst que Montserrat Televisió emeti regularment per Internet a partir del 27 d’abril, coincidint amb la Solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat.  Montserrat Televisió i Montserrat Radio, que va començar a emetre per Nadal, responen a un projecte de la comunitat benedictina que està desplegant amb la col·laboració del Grup Taelus de Comunicació. Per dur a terme el projecte s'han instal·lat a la basílica de Montserrat diverses càmeres de televisió fixes i un petit control de realització després del presbiteri que permet gravar i emetre totes les celebracions que s'hi oficiïn.